Bilverkstad

ARBETSPROCESS

Boka din bilservice hos oss

Oavsett om du behöver reparera eller serva din bil finns Tegneby Service Center på Orust här för dig! 

Vi är en märkesoberoende, AD-bilverkstad som har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av bilskador, stora som små. När du servar din bil hos oss erbjuder vi fri lånebil och i vår butik hittar du allt från gott kaffe till korv och ATG. Hos oss hittar du även en komplett däckverkstad, däckhotell samt möjlighet att hyra släp när du behöver transportera något.

Godkänd Bilverkstad

Kvalitetssystemet ställer stränga krav på branschen för att säkerställa kvalitet och professionalism och garantera det som överenskommits med kunderna. En Godkänd Bilverkstad följer lagar, förordningar, miljökrav och systematiskt arbetsmiljöarbete och följer alltid besluten från Allmänna reklamationskommittén. Vår verkstad inspekteras årligen av tredjeparts inspektörer för utfört arbete och årliga inspektioner. Allt för att uppfylla standarden.

Boka Tid

Att boka ett besök behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Om du har några frågor eller funderingar om bokning, kontakta oss!

Få Din Bil Fixad

Vi är en märkesoberoende, AD-bilverkstad som har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av bilskador, stora som små.

Njut Av Din Bil

När du hämtar bilen ska du alltså redan ha full koll på vad vi gjort, men för säkerhets skull kommer vi att repetera det. Allt för att skapa fullkomlig trygghet hos dig.

ANDRA TJÄNSTER

Våra tjänster

Varmt välkommen till Tegneby Service Center, den lilla landsbygdsstationen med det stora utbudet. Tveka inte att kontakta vår trevliga personal om du har frågor eller om du vill boka tid för reparation eller service! 

Däckverkstad

Vi utför däckbyte på allt ifrån skottkärror, gräsklippare, moped/MC, bilar, lastbilar, traktorer och dumpers med mera.

Släuputhyrning

Behöver du hyra ett släp?
Hos oss kan du hyra släp enkelt när du behöver transportera större lass.

Spel & Butik

Vi erbjuder allt från god mat till ATG, Svenska Spel, är ombud för DHL och Bring, och har försäljning av AGA-gasol.