Däckverkstad

ARBETSPROCESS

Specialister på däck & fälgar

Vi utför däckbyte på allt ifrån skottkärror, gräsklippare, moped/MC, bilar, lastbilar, traktorer och dumpers med mera och om vinter eller sommardäcken tar för mycket plats hemma så kan ni förvara dem hos oss. I vår däckbutik hittar du ett komplett utbud av däck som passar till alla typer av fordon.

Boka tid för hjulinställning

Vi säkerställer att ditt fordons hjulvinklar är korrekt inställda. Vid en hjulinställning kontrollerar vi vinklarna på bilens alla hjul med avancerad mätutrustning, och justerar dem så att de stämmer överens med fordonstillverkarens uppgifter. Efteråt kommer du känna en märkbar skillnad inte bara i körkomfort, utan också i bränsleförbrukning och minimerat däckslitage.

Balansera dina däck hos oss

Om du känner av att något är fel när du kör, tillexempel att ratten skakar eller vibrerar kan detta bero på att dina däck är obalanserade. Om du misstänker att dina däck är obalanserade rekommenderar vi att du kommer in till vår däckverkstad så hjälper vår personal dig att balansera däcken.

Vi förvarar dina däck

Kom in med däcken till oss och använd ditt utrymme i hemmet till annat. Det är viktigt att däcken förvaras i rätt förhållanden, det vill säga i en mörk lokal som helst är fri ifrån fukt. Att lämna in däcken på vårt däckhotell är en smart, bekväm och trygg lösning för att garantera att däcken håller längre. På köpet slipper du släpa tunga och smutsiga däck, samt sparar utrymme i förrådet. Innan däcken läggs in tvättas de av noggrant, vi kontrollerar lufttrycket och sedan förvarar dem i en optimal miljö.

Boka Tid

Att boka ett besök behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Om du har några frågor eller funderingar om bokning, kontakta oss!

Få Din Bil Fixad

Vi är en märkesoberoende, AD-bilverkstad som har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av bilskador, stora som små.

Njut Av Din Bil

När du hämtar bilen ska du alltså redan ha full koll på vad vi gjort, men för säkerhets skull kommer vi att repetera det. Allt för att skapa fullkomlig trygghet hos dig.

ANDRA TJÄNSTER

Våra tjänster

Varmt välkommen till Tegneby Service Center, den lilla landsbygdsstationen med det stora utbudet. Tveka inte att kontakta vår trevliga personal om du har frågor eller om du vill boka tid för reparation eller service! 

Bilverkstad

Vi hjälper dig och din bil med dom flesta reparationer och service då vi arbetar med de flesta bilmärkena.

Släuputhyrning

Behöver du hyra ett släp?
Hos oss kan du hyra släp enkelt när du behöver transportera större lass.

Spel & Butik

Vi erbjuder allt från god mat till ATG, Svenska Spel, är ombud för DHL och Bring, och har försäljning av AGA-gasol.