Om oss

OM TEGNEBY SERVICECENTER

Varför ska du välja oss?

Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss, därför lämnar vi alltid våra kunder en garanti på alla våra tjänster. Det gör vi eftersom vi ser till att arbetet görs rätt från start, samtidigt som att det alltid känns bra för dig som kund att ha en extra trygghet. Vi genomför alla projekt med samma känsla för detaljer och uppriktigt engagemang, stora som små.

En Godkänd Bilverkstad följer lagar, förordningar, miljökrav och systematiskt arbetsmiljöarbete och följer alltid besluten från Allmänna reklamationskommittén.

Oavsett om du behöver reparera eller serva din bil finns vi på Orust här för dig! Vi kan hjälpa dig med allt från årlig service till reparation av plåtskador, stenskott och med större reparationer av bilar.

Vi tror på att vara transparenta och öppna, utan dolda avgifter. Allt för att du enkelt ska kunna se vad kostnaden blir. 
Tryggt och enkelt!

STEG FÖR STEG

Pålitlighet & kvalitetsservice

Boka Tid

Att boka ett besök behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Om du har några frågor eller funderingar om bokning, kontakta oss!

Få Din Bil Fixad

Vi är en märkesoberoende, AD-bilverkstad som har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av bilskador, stora som små.

Njut Av Din Bil

När du hämtar bilen ska du alltså redan ha full koll på vad vi gjort, men för säkerhets skull kommer vi att repetera det. Allt för att skapa fullkomlig trygghet hos dig.

GODKÄND BILVERKSTAD

Vad innebär Godkänd Bilverkstad?

Kvalitetssystemet ställer stränga krav på branschen för att säkerställa kvalitet och professionalism och garantera det som överenskommits med kunderna. En Godkänd Bilverkstad följer lagar, förordningar, miljökrav och systematiskt arbetsmiljöarbete och följer alltid besluten från Allmänna reklamationskommittén. Våra verkstäder inspekteras årligen av tredjepartsinspektörer för utfört arbete och årliga inspektioner. Allt för att uppfylla standarden.

Auktoriserade reparatörer är auktoriserade av respektive biltillverkare. För att kunna hävda att de är auktoriserade återförsäljare måste de använda originaldelar från fordonstillverkaren och använda fordonstillverkarens egna diagnostiska verktyg och specialverktyg. Fordonstillverkarna utövar också en strikt kontroll genom sina ensamåterförsäljare när det gäller kvalitetskraven på det utförda arbetet, kundnöjdhet genom hög kundnöjdhet, verkstäder med lämpliga lokaler, godkända verktyg, efterlevnad av miljöbestämmelser och godkänd personalutbildning.

  • Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion.
  • Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.

Kundkontakt är Tegneby Servicecenters främsta prioritet. Därför svarar vi alltid fort när ni hör av er till oss antingen via telefon eller mail!
Om det gäller ett mer brådskande ärende rekommenderar vi att ni ringer oss.

FAQ

Här svarar vi på vanligt ställda frågor!

Varmt välkommen till Tegneby Service Center, den lilla landsbygdsstationen med det stora utbudet. Tveka inte att kontakta vår trevliga personal om du har frågor eller om du vill boka tid för reparation eller service!