Spel & Butik

BUTIK

Butik & snabbmat

Vi serverar allt från våra goda korvar till vegetariskt och våra butiksgjorda smörgåsar och mycket mera. Färdiga för dig att ta med eller äta hos oss. Vi hoppas att vi snart får träffa dig för frukost, lunch eller vad du än är sugen på. 

Tegneby Service Center ser hundratusentals kunder varje år och många väljer att ta en välbehövlig paus hos oss. Vi har ett fantastiskt utbud av allt från frukost, lunch och middag till hälsosamma mellanmål, nybakade smörgåsar och gott kaffe. Hos oss hittar du alltid något gott!

I vår butik finner du även ATG, Svenska Spel, är ombud för DHL och Bring, och har försäljning av AGA-gasol. Vår ambition är att kunna erbjuda dig allt som går att förväntas av ett servicecenter. 

Godkänd Bilverkstad

Kvalitetssystemet ställer stränga krav på branschen för att säkerställa kvalitet och professionalism och garantera det som överenskommits med kunderna. En Godkänd Bilverkstad följer lagar, förordningar, miljökrav och systematiskt arbetsmiljöarbete och följer alltid besluten från Allmänna reklamationskommittén. Vår verkstad inspekteras årligen av tredjepartsinspektörer för utfört arbete och årliga inspektioner. Allt för att uppfylla standarden.

Boka Tid

Att boka ett besök behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Om du har några frågor eller funderingar om bokning, kontakta oss!

Få Din Bil Fixad

Vi är en märkesoberoende, AD-bilverkstad som har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av bilskador, stora som små.

Njut Av Din Bil

När du hämtar bilen ska du alltså redan ha full koll på vad vi gjort, men för säkerhets skull kommer vi att repetera det. Allt för att skapa fullkomlig trygghet hos dig.

ANDRA TJÄNSTER

Våra tjänster

Varmt välkommen till Tegneby Service Center, den lilla landsbygdsstationen med det stora utbudet. Tveka inte att kontakta vår trevliga personal om du har frågor eller om du vill boka tid för reparation eller service! 

Däckverkstad

Vi utför däckbyte på allt ifrån skottkärror, gräsklippare, moped/MC, bilar, lastbilar, traktorer och dumpers med mera.

Släuputhyrning

Behöver du hyra ett släp?
Hos oss kan du hyra släp enkelt när du behöver transportera större lass.

Bilverkstad

Vi hjälper dig och din bil med dom flesta reparationer och service då vi arbetar med de flesta bilmärkena.