Släputhyrning

HYR SLÄP

Hyr tryggt hos oss

Behöver du hyra ett släp? Alla Tegneby Service Center släp du kan boka har hög kvalitét, och vi har olika typer av släpvagn beroende på dina behov.
Släpvagnsuthyrningen finner du i vår butik under verkstaden.

Behöver du hjälp med att transportera möbler, bilar, båtar eller lådor? Stora och små släpvagnar, med eller utan tak, kan hyras hos oss. Om du har några frågor är det bara att fråga oss, så hjälper vi dig gärna.

Godkänd Bilverkstad

Kvalitetssystemet ställer stränga krav på branschen för att säkerställa kvalitet och professionalism och garantera det som överenskommits med kunderna. En Godkänd Bilverkstad följer lagar, förordningar, miljökrav och systematiskt arbetsmiljöarbete och följer alltid besluten från Allmänna reklamationskommittén. Vår verkstad inspekteras årligen av tredjeparts inspektörer för utfört arbete och årliga inspektioner. Allt för att uppfylla standarden.

Boka Tid

Att boka ett besök behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Om du har några frågor eller funderingar om bokning, kontakta oss!

Få Din Bil Fixad

Vi är en märkesoberoende, AD-bilverkstad som har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med alla typer av bilskador, stora som små.

Njut Av Din Bil

När du hämtar bilen ska du alltså redan ha full koll på vad vi gjort, men för säkerhets skull kommer vi att repetera det. Allt för att skapa fullkomlig trygghet hos dig.

ANDRA TJÄNSTER

Pålitlighet & Kvalitetservice

Varmt välkommen till Tegneby Service Center, den lilla landsbygdsstationen med det stora utbudet. Tveka inte att kontakta vår trevliga personal om du har frågor eller om du vill boka tid för reparation eller service! 

Däckverkstad

Vi utför däckbyte på allt ifrån skottkärror, gräsklippare, moped/MC, bilar, lastbilar, traktorer och dumpers med mera.

Bilverkstad

Vi hjälper dig och din bil med dom flesta reparationer och service då vi arbetar med de flesta bilmärkena.

Spel & Butik

Vi erbjuder allt från god mat till ATG, Svenska Spel, är ombud för DHL och Bring, och har försäljning av AGA-gasol.